Előkészítés: Felteszünk forrni 4 liter vizet. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, apró kockákra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, a márványsajtot apróra-finomra morzsoljuk. A citromfűleveleket leöblítjük, lerázzuk róluk a vizet, néhányat félreteszünk a díszítéshez, a többit vékonyka csíkokra vágjuk.
Elkészítés: A forrásban lévő vízhez 1 evőkanál sót adunk, beleszórjuk a tésztát, és a csomagoláson feltüntetett ideig főzzük. Leszűrjük, azonnal leöblítjük hideg vízzel, és lapos tálra-tálcára terítjük. Meglocsoljuk az olívaolajjal, összekeverjük, és hagyjuk teljesen kihűlni. A mártáshoz a sajtot összedolgozzuk az áttört fokhagymával, a tejszínnel, joghurttal, almaecettel, citromlével, a mézzel, ízlés szerint sóval és borssal, végül hozzáadjuk a felaprózott citromfűleveleket. A teljesen kihűlt tésztát lazán összekeverjük a paprikakockákkal, mélyebb tálba csúsztatjuk, tetejére szedjük a mártás felét, és a félretett citromfűlevéllel díszítjük. A szépség kedvéért csak az asztalnál keverjük össze, a maradék mártást pedig külön tálkában kínáljuk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.