Elkészítés: Csíkokra vagy kockákra vágjuk a húst. Turmixgépben péppé zúzzuk a szósz hozzávalóit a kókusztej kivételével. 3-4 evőkanál szósszal bepácoljuk a húst, 1 óráig állni hagyjuk hűtőben. Kevés zsiradékon megpirítjuk a csirkét, amikor már picit kérgesedik, hozzáadjuk a maradék szószt és a kókusztejet. Kb. még 10 percig pároljuk. A salátához felaprítjuk a zöldségeket, a többi hozzávalóból öntetet készítünk, összeforgatjuk, meghintjük a kókusszal, és a hússal, valamint rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.