Elkészítés: Csíkokra vagy kockákra vágjuk a húst. Turmixgépben péppé zúzzuk a szósz hozzávalóit a kókusztej kivételével. 3-4 evőkanál szósszal bepácoljuk a húst, 1 óráig állni hagyjuk hűtőben. Kevés zsiradékon megpirítjuk a csirkét, amikor már picit kérgesedik, hozzáadjuk a maradék szószt és a kókusztejet. Kb. még 10 percig pároljuk. A salátához felaprítjuk a zöldségeket, a többi hozzávalóból öntetet készítünk, összeforgatjuk, meghintjük a kókusszal, és a hússal, valamint rizzsel tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.