Elkészítés: A tepsit (30 x 40 cm-es) sütőpapírral kibéleljük. A sütőt előmelegítjük.
A tésztához a lisztet a sütőporral elkeverjük, és egy keverőedénybe szitáljuk. A kakaópor kivételével hozzáadjuk a többi hozzávalót, és konyhai robotgéppel először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton sima tésztává keverjük. A tésztát elfelezzük, az egyik feléhez hozzáadjuk a kakaóport. A tésztát közepről indulva a tepsibe töltjük úgy, hogy felváltva 2 evőkanál sárga, majd 2 evőkanál kakaós tészta kerüljön egymás fölé. A tésztát ne simítsuk el, a tepsi oldalát megütögetve hagyjuk, hogy egyenletesen elterüljön. 160-180 fokon kb. 20-25 perc alatt készre sütjük (tűpróba).
A megsült süteményt sütőrácson a sütőpapírral együtt hagyjuk kihűlni. Majd a sütőpapírt óvatosan eltávolítjuk.
A barackot lecsöpögtetjük, apró kockákra vágjuk. A csokoládét nagyobb darabokra törjük. A süteményt elfelezzük. Az egyik tortalap köré sütőkeretet helyezünk.
A zselatint a tasakon lévő használati utasítás szerint feloldjuk. A túrót a citromlével, a cukorral és a vaníliás cukorral jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a feloldott zselatint. A tejszínt kemény habbá verjük. Amint a túrókrém zselésedni kezd, hozzáforgatjuk a tejszínhabot, majd a barack- és a csokoládédarabokat is.
A krémet egyenletesen elsimítjuk a tésztalapon, majd ráhelyezzük a felső tortalapot is. A süteményt legalább 3 órára hűtőszekrénybe helyezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.