◾Elkészítés módja ◾A mascarponet ízesítjük ízlés szerint.Az állati tejszínt kemény habbá verjük. (természetesen a tejszínt is izesiteni kell, csak ezt külön nem írtam) A Gála krém port 5dl tejjel simára keverjük.3dl tejhez hozzáadjuk a 2dl kávét. (ehhez lehet rumot rakni persze aki szereti, nálunk senki nem eszi így meg)A csokit felolvasztjuk.Jenait elő vesszük.Egy nagyobb tálba a krém port, a mascarponet és a tejszínt egybe tettem és készre kevertem.◾Jöhet a rétegezés◾A jénai aljába az áztatott piskótát halmozzuk erre jön a krém fele. Aztán vékonyan csurgatjuk csokival, fontos hogy vékonyan mert ha vastag akkor megkemenyedik és nem tudjuk szépen szelni mikor kész a desszertunk.Erre jön a maradék áztatott piskóta és a maradék krém aminek a tetejét alaposan meg szórunk kakaó porral.Egy teljes napot állni hadjuk,hogy érjenek az ízek. Persze ha kibirjuk
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.