Elkészítés: A 4 dl tejet a rummal és a kávéval összekeverem, és a hűtőbe rakom. A 4 tojás sárgáját 1 csomag vaníliás cukorral és 7,5 dkg cukorral habosra keverem egy tálban. A 4 tojásfehérjét egy másik tálban 1 csomag vaníliás cukorral és 7,5 dkg cukorral kemény habbá verem. A 3 dl tejszínt szintén kemény habbá verem 1 csomag habfixáló porral. Ha a fenti műveletekkel elkészültem, a fél kilógram sajttal összekeverem az anyagokat laza, óvatos mozdulatokkal. Végül a piskótát a rumos tejben megáztatom egy pillanatra, majd sorban lerakom őket egy tálba. Erre jön rá a nagy adag habos krém és egy újabb adag piskóta, majd megint krém. A tetejét keserű kakaóporral hintem meg. 24 órára a hűtőbe teszem lefóliázva.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.