Elkészítés: Először elkészítettem a cappuccinót, hogy legyen ideje kihűlni. Utána szétválasztottam a tojásokat, a sárgáját a cukorral kikevertem, majd hozzáadtam a mascarponét. Ezután a tojások fehérjét felvertem egy csipet sóval, hogy jó kemény legyen. Miután készen van, a fehérjét és a sárgáját nagy mozdulatokkal összekevertem úgy, hogy ne törjön össze a hab, ehhez még 1 csomag vaníliás cukrot kevertem.
Következett a rétegezés (alulra a cappuccinoba egy pillanatra beáztatott babapiskóta, rá a krém, arra cukrozatlan kakaópor, és így tovább...). Nagyon fontos, hogy minden réteg krémre szitáljunk cukrozatlan kakaóport.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.