Elkészítés: A tészta hozzávalóiból kakaós piskótát sütök. A 6 tojásfehérjét felverem az 5 evőkanál cukorral, egyenként hozzáadom a tojássárgákat, majd lazán belekeverem a kakaóporral és sütőporral elkevert lisztet. Sütőpapírralbélelt tepsibe simítom, és előmelegített sütőben megsütöm.
A krémhez a 2 csomag pudingot a cukorral és a 8 dl tejjel megfőzöm, és még forrón a 15 dkg margarint belekeverem, majd a kihűlt tészta tetejére öntöm.
A zseléhez az 1 üveg kimagozott meggyet a levével összeturmixolom. A meggypépet a 2 evőkanál zselatinnal felfőzöm, és a puding tetejére simítom. Ha kihűlt, 5 dl tejszínt felverek, és a meggyzselére terítem.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.