Elkészítés: A burgonyából burgonyapürét készítünk, vajjal jól kikeverjük, ízlés szerint sót és őrölt szerecsendiót teszünk bele. 4 tojásfehérjéből kemény habot verünk, és óvatosan, hogy ne nagyon törjön, a burgonyapüréhez vegyítjük. Egy nagyobb tűzállótálat vajjal kikenünk, belesimítjuk a burgonyapürét, és vízbe mártott merőkanállal - egyforma távolságra - négy méjedést nyomunk. Ezekbe óvatosan belecsúsztatjuk a tojássárgákat. Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a tojássárgák megsülnek. Bármilyen zöldsalátával vagy kapor-, sóska-, spenót-, paradicsommártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.