Elkészítés: A tojásokat keményre főzzük, teljesen kihűtjük, majd meghámozzuk. Gömbölyűbb végükből levágunk egy egyenes, vékony szeletkét, hogy ne billegjenek a tálon.
Hegyesebb végükön levágjuk a kalapkájukat, és finomra aprózzuk. Óvatosan kiemeljük a sárgájukat, habosra keverjük a mustárral, a tejföllel, ízlés szerint sóval és őrölt borssal, végül hozzáadjuk a felaprózott tojásfehérjét és a petrezselymet. Csőr nélküli habzsákba (vagy egyik csücskén kivágott nejlontasakba) szedjük, és visszatöltjük a tojásokba.
A paradicsomokat megmossuk, félbevágjuk, és a tojásokra borítjuk. A tubusos majonézből néhány apró pöttyöt nyomunk a kalapkák tetejére, és fogyasztásig hidegre tesszük. Kiflikarikákat kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.