Előkészítés: Négy tojást keményre főzünk, meghámozzuk, apróra vágjuk. A másik négy tojást jól felverjük.
Elkészítés: A vajból és a lisztből világos rántást készítünk, feleresztjük a tejjel. Amikor fölforrt, elhabarjuk a felvert tojással, a zsemlemorzsával, sózzuk, borsozzuk. Belekeverjük a keménytojás-darabkákat. Vajjal kikent edényben hidegre tesszük, hagyjuk jól kihűlni, majd a masszából kisebb hengereket formázunk. Tojásban és morzsában panírozzuk, forró olajban aranybarnára sütjük. Frissen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.