Elkészítés: A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra felkockázzuk, majd kevés olajon üvegesre sütjük. A tojásokat egy tálba felütjük, belekeverjük a reszelt sajtot, a fűszereket, sózzuk, borsozzuk, és annyi lisztet adunk hozzá, hogy a piskótatésztánál kicsit hígabb masszát kapjunk. Öntünk bele 1 evőkanálnyi étolajat is. A serpenyőben - melyben a hagymát kisütöttük - olajat hevítünk, és ha már forró, beleöntjük a massza felét. Aranybarnára sütjük az alját, majd megfordítjuk, mint a palacsintát, és a másik felét is szép pirosra sütjük. (Ha egészben nem tudnánk megfordítani, nyugodtan félbe vagy negyedbe is vághatjuk, és így fordítsuk meg.) Tálra csúsztatjuk, s alaposan kikevert tejfölt csepegtetünk rá. A maradék tojásos masszát is hasonlóképp készítjük el.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.