Előkészítés: A burgonya héját kefével ledörzsöljük, vagy késsel megkapargatjuk, megmossuk, és uborkagyalun legyaluljuk. A hagymát meghámozzuk, felkarikázzuk. A gombát megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk. A paprikát kicsumázzuk, és felkarikázzuk. A paradicsomot megmossuk, és gerezdekre vágjuk.
Elkészítés: Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a szeletelt burgonyát és kb. 15 percig sütjük. Ezután hozzáadjuk a hagymát, a gombát, és további 5 percig sütjük. Beletesszük a zöldpaprikát, a paradicsomot, megszórjuk az ételízesítővel, borsozzuk, és óvatosan összekeverjük. A tojást felverjük a tejjel, egy csipet őrölt szerecsendióval fűszerezzük, és a burgonyára öntjük. A serpenyőt rázogatva kb. 10 perc alatt lassú tűzön megsütjük.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 50 perc múlva
1 adag: 582 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.