Előkészítés: A burgonya héját kefével ledörzsöljük, vagy késsel megkapargatjuk, megmossuk, és uborkagyalun legyaluljuk. A hagymát meghámozzuk, felkarikázzuk. A gombát megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk. A paprikát kicsumázzuk, és felkarikázzuk. A paradicsomot megmossuk, és gerezdekre vágjuk.
Elkészítés: Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a szeletelt burgonyát és kb. 15 percig sütjük. Ezután hozzáadjuk a hagymát, a gombát, és további 5 percig sütjük. Beletesszük a zöldpaprikát, a paradicsomot, megszórjuk az ételízesítővel, borsozzuk, és óvatosan összekeverjük. A tojást felverjük a tejjel, egy csipet őrölt szerecsendióval fűszerezzük, és a burgonyára öntjük. A serpenyőt rázogatva kb. 10 perc alatt lassú tűzön megsütjük.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 50 perc múlva
1 adag: 582 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.