Elkészítés: A brokkolit a leveskockával és a fűszerekkel, valamint a citromkarikával és olívaolajjal ízesített vízben megpárojuk. Amikor kész, kiszedjük a brokkolit és a citromkarikákat, majd a hátramaradt levet besűrítjük a liszt és tejföl keverékével.
A tekercshez a tojást felverjük, hozzáadjuk a lisztet és a tejfölt, sózzuk, borsozzuk, habverővel simára keverjük. Kikent, sütőpapírral bélelt kb. 20 x 30-as tepsibe öntjük, és megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.
Jó meleg sütőben addig sütjük, amíg pirosodni kezd a teteje. Ha kész, konyharuhára borítjuk, és lehúzzuk róla a sütőpapírt. Megfordítjuk, hogy a petrezselymes része legyen felül.
Kirakjuk a szalámival, majd elosztjuk rajta a párolt gombát. Az egészet lefedjük a vékonyra szelt sajttal, és feltekejük.
Szeletelve tálaljuk a párolt brokkolival, a szószt külön kis tálkában kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.