Elkészítés: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, dagasztjuk és kb. 1-1,5 órát kelesztjük.
2 részre osztjuk a tésztát. Először elkészítjük az egyik tepsibe való adagot. Az egyik tésztát kinyújtjuk, és olajozott tepsibe tesszük, megszurkáljuk villával. 200 C-fokon kb. 7-9 percig elősütjük. Fokhagymás tejföllel bőven megkenjük a tetejét, rátesszük a szalonna és a hagyma felét, a tetejét nagylyukú reszelőn lereszelt 20 dkg sajttal megszórjuk. Visszatesszük a sütőbe, és készre sütjük.
Felszeleteljük, és még melegen tálaljuk.
A másik tésztával is ugyanígy járunk el.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.