Elkészítés:
1.) Minden hozzávalót (a megadott sorrendben) a kenyérsütő gépbe teszünk (vagy hagyományosan összegyúrjuk), és duplájára kelesztjük a tésztát.
2.) Ha a tészta szépen megkelt, lisztezett deszkára borítjuk, és jól átgyúrjuk, majd 10-12 azonos nagyságú darabra vágjuk.
3.) A tésztadarabokat egyesével zsemlévé hengergetjük, majd sütőpapírral borított tepsire tesszük, vízzel megkenjük, tögmaggal díszítjük és az előmelegített sütőbe toljuk őket. 180 fokon kb. 15-18 perc alatt készülnek el.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.