Elkészítés: A csirkehúst kevés olívaolajon pirosra sütöm, félúton hozzáadom a finomra aprított hagymát is, sózom, borsozom, de csak enyhén. Ráteszem a zöldségmixet. A tököt megpucolom, felkockázom, és azt is ráteszem, együtt párolom nagy lángon, fedő alatt, hogy a levében párolódjon, ne kelljen külön vizet adni hozzá. Néha meg kell kevergetni, de ha kicsit odasül, az csak jót tesz neki. Megszórom ételízesítővel, kaporral, és tovább párolom. Amikor elkészült, a joghurtba egy teáskanálnyi mustárt keverek, kevés kaprot, frissen őrölt borsot szórok bele, és egy evőkanálnyi parmezánt is elkeverek benne. Ezt a kevereket ráöntöm, és már csak egy percig fedő nélkül főzöm, hogy épp csak összerottyanjon. Tálalásnál meg lehet szórni még parmezánnal, de nem szükséges.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.