Elkészítés: A porcukrot és a vajat habosra keverjük. A tejet és a lisztet felfőzzük, ha kihűlt, belerakjuk a porcukros vajat és a 3 tojás sárgáját. A 3 tojás fehérjét a 2 evőkanál cukorral gőz fölött habosra verjük, majd levesszük, és ha kihűlt, összekeverjük az előzővel.
Az ostyát négyzetalakúra felvágjuk. Egy edénybe vizet teszünk, felforraljuk, és fölé egy konyharuhát teszünk. Rárakjuk az ostyalapot, és mikor megpuhul egy kicsit, tölcsér formájúvá tekerjük.
Ezekután már csak a lehűtött krémet kell a tölcsérbe helyeznünk, és jó étvággyal elfogyasztanunk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.