Elkészítés: Az almákat vékonyan meghámozzuk. Feltesszük főni citromos, cukros, fahéjas, szegfűszeges vízben. A fűszerezés kicsit savanykás legyen. Mikor az almák megpuhultak, egy tálra szedjük és hagyjuk kihűlni őket. Közben a tojást a kristálycukorral és a vaníliás cukorral jól kikeverjük, hozzáadunk 4 kávéskanál réteslisztet, majd lassan hozzáöntjük a tejet. Mikor már csomómentes, állandó keverés mellett felfőzzük a vaníliakrémet.
Az almák magházát egy kiskanállal vigyázva kiemeljük. Az almát már abba a tálba tegyük, amiben tálalni fogjuk. A képződött üreget megtöltjük lekvárral. Minden almára egy fél barackot borítunk, és leöntjük vaníliakrémmel. Jól lehűtjük, durvára vágott dióval megszórjuk, és tejszínhabbal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.