Elkészítés: Az előkészített galambokat befűszerezem ízlés szerint (a megadott fűszereken lehet változtatni), és egy éjszakát állni hagyom. Másnap a töltelékhez valókat összekeverem, és megtöltöm a madarakat. Kizsírozott (olajozott) tepsibe teszem, betekerem szalonnával. A vörösbort a madárkák alá öntöm, és a tepsit betakarom alufóliával. Előmelegített sütőben 180-200 fokon 1 órát párolom, majd az alufóliát levéve pirosra sütöm. Rizzsel vagy petrezselymes burgonyával tálalom. Jó étvágyat! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.