Elkészítés: A halat megsózzuk, citromot csepegtetünk rá, és állni hagyjuk.
A töltelékhez a keménytojásokat
apróra vágjuk, elkeverjük 2 dkg vajjal, tejföllel, reszelt hagymával. Sóval, borssal ízesítjük.
Minden halfilé közepére teszünk 1 evőkanál tölteléket, a szeleteket félbehajtjuk és összetűzzük. Vajazott tűzálló tálba tesszük, tetejére vajdarabkákat rakunk, és kb. 20 percig sütjük. Meghintjük reszelt sajttal, amit aztán ráolvasztunk.
A zöldségkeveréet enyhén sós vízben megpároljuk, leszűrjük, majd kevés vajjal összeforgatjuk, a halakkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.