Elkészítés: A füstölt csülköt megmosom, a csont mellett kettévágom. A vörös- és fokhagymát megtisztítom. A savanyú káposztát ízlés szerint kimosom.
A tölteléknek való hagymát és fokhagymát apróra vágom, majd elkészítem a tölteléket, vagys összedolgozom a hozzávalókat.
A vöröshagymát karikákra vágva megfonnyasztom a zsíron, ráterítem a savanyú káposzta harmadát, a szemes bors és a babérlevél felét. A lábos közepére teszem a kettévágott füstölt csülköt, körberakom töltelékkel és az oldalasdarabokkal, ráterítem a maradék káposztát, ráteszem a babérlevelet, a borsot, megszórom pirospaprikával, felengedem annyi vízzel, hogy ellepje.
Fedő alatt főzöm kb. 1,5 órát /míg a töltelék és a húsok megpuhulnak/. Tejföllel és friss fehérkenyérrel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.