Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A lilahagymát megtisztítjuk, és a paprikákkal együtt karikákra vágjuk.
A kiterített hússzeletek egyik oldalára, teszünk 2-2 szelet bacont, 1-1 szelet sajtot, 2-3 karika lilahagymát és paprikát, majd ráhajtjuk a hús másik felét.
A betöltött karajszeleteket a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes lángon kisütjük.
Gombás rizst, vajban párolt bébi répát és ceruzababot készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.