Elkészítés: A rizst felteszem főni. A karalábé tetejét levágom, a belsejét egy kanállal kivájom, a szárakat, kisebb leveleket aprítom, néhány nagyobb levelet félreteszek. A hagymákat, a bazsalikomot és a petrezselymet apróra vágom.
Egy serpenyőben olajon a hagymákat megdinsztelem, hozzáadom a darált húst, fehéredésig sütöm. Beleteszem egy keverőtálba, hozzáadom a rizst, a fűszereket, a tojást, összekeverem. Megtöltöm a karalábét és a leveleket.
Egy fazékba beleteszem a karalábéforgácsokat, az aprított karalábéleveleket, a bazsalikomot, felöntöm vizzel, belemorzsolom a leveskockákat, beleöntöm a paradicsomsűrítményt, a ketchupot és a chiliszószt. Belerakom a töltött karalábét és leveleket, főzöm. A végén öntöm hozzá a vörösbort.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.