Elkészítés: A kiflik egyik végét levágjuk, de nem dobjuk el. A belsejüket kikaparjuk. Majd kétféle tölteléket készítünk.
1. töltelék: A gépsonkát apró csíkokra vágjuk fel, hozzákeverjük a sűrített paradicsomot, sózzuk, borsozzuk.
2. töltelék: A májkrémet 2 tojás sárgájával simára kikeverünk, és hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, sózzuk, borsozzuk.
Ezzel a 2 töltelékkel felváltva töltögetjük meg a kifliket, és a végén a kis
csücsökkel lezárjuk. Kivajazott hőálló tálba tesszük, és leöntjük
a tejföl és a reszelt sajt keverékével. Közepes lángon 20 percig
sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.