Elkészítés: A paprikákat kicsumázuk, a húst lefejtjük a csontról, a bőrrel és a császárhússal együtt ledaráljuk. Ízesítjük 1 kávéskanál sóval és 1-1 késhegnyi a borssal és rozmaringgal. Összekeverjük a tojással, majd hozzáadjuk a rizst és 2-3 evőkanál vizet. Megtöltjük a paprikákat, és egy széles lábosba rakjuk. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje az ételt. Beletesszük a leveskockát és 1-1 késhegynyit borsot és rozmaringot. Takarékon kb. 45 percig főzzük. Mikor a hús megpuhult, a paradicsompürét összekeverjük a rántással, beleöntjük az ételbe, felforraljuk. A cukorral édesitjük, ha kell, még fűszerezük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.