Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük az olajban, majd beletesszük a darált húst, és addig kevergetjük, amíg egy kis levet ereszt, levesszük a tüzről, ütünk bele egy egész tojást, annyi zsemlemorzsát, hogy ne folyékony, de jó kis masszát kapjunk: Sózzuk, borsozzuk, tehetünk bele apróra vágott petrezselyemzöldet, és ki milyen fűszert szeret, összekeverjük, és a hosszába kettévágott zöldpaprikákat púposan megtöltjük vele. A tejfölbe belekavarjuk az 1 tojás sárgáját, kicsit megsózzuk, és a paprikákat meglocsoljuk vele. Pirosra sütjük.
Fagyasztott paprikából is lehet csinálni, nagyon mutatós és finom. Amit kihagytam, hogy sorba rakjuk a tepsibe, nem kell csak egy picit zsirozni mert a töltelék is ereszt levet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.