Elkészítés: A paprikát megmossuk, félbevágjuk, magházát kiszedjük. Szűrőkanálba rakjuk, és lobogó, sós
vízzel leforrázzuk.
A hagymát apróra vágjuk, összekeverjük a darált hússal, és serpenyőben kevergetve egy kissé átsütjük. Ha kihűlt, beleütünk 1 egész tojást. Sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítjük, és belekeverjük a marék morzsát.
A paprikákat megtöltjük a hússal, és kivajazott tűzálló tálba helyezzük. A tejfölt elkeverjük 1 tojás sárgájával, megsózzuk, és a paprikákra öntjük. Tetejére morzsoljuk a megmaradt vajat és meghintjük jó bőven reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben, kis lángon 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.