A dinnye héját alaposan mossuk meg, majd konyhai papírtörlővel töröljük szárazra. Ferdén vágjuk le a tetejét, távolítsuk el a magokat, majd vájjunk ki kis golyókat a húsából.
Az őszibarackot cikkekben vágjuk le a magról – ízlés szerint előtte meg is hámozhatjuk –, és a cikkeket vágjuk félbe. A szedret válogassuk át. A gyümölcsöket óvatosan keverjük el egy nagy tálban, azután a lime-lével, a likőrrel és a mézzel ízesítsük.
Töltsük meg a dinnye alját citromsörbettel, majd kanalazzuk rá a gyümölcssalátát. Díszítsük mentalevéllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.