A dinnye héját alaposan mossuk meg, majd konyhai papírtörlővel töröljük szárazra. Ferdén vágjuk le a tetejét, távolítsuk el a magokat, majd vájjunk ki kis golyókat a húsából.
Az őszibarackot cikkekben vágjuk le a magról – ízlés szerint előtte meg is hámozhatjuk –, és a cikkeket vágjuk félbe. A szedret válogassuk át. A gyümölcsöket óvatosan keverjük el egy nagy tálban, azután a lime-lével, a likőrrel és a mézzel ízesítsük.
Töltsük meg a dinnye alját citromsörbettel, majd kanalazzuk rá a gyümölcssalátát. Díszítsük mentalevéllel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.