A palacsinta tészta hozzávalóit simára keverjük, majd beleszórjuk az aprított petrezselyemzöldet, és 30 percig állnihagyjuk, hogy a liszt megduzzadjon. Eközben elkészítjük a tölteléket. A hagymát vékony szeletekre, a kolbászt apró kockákra vágjuk és a zsiradékon rövid ideig sütjük. Hozzátesszük a kockára vágott paprikát, cukkinit, kissé sütjük, majd kevés vízzel felöntjük és a leveskockát is beletesszük és a ragut puhára pároljuk. Szükség esetén még adunk hozzá vizet, majd a liszttel besürítjük. Sózzuk, borsozzuk. (Vigyázat, a kolbásztól, valamint a leveskockától eléggé sós és fűszeres.)
A kisütött (kb. 5-6 db normál nagyságú) palacsinták egyik szélére rakunk a töltelékből, majd feltekerjük, és előmelegített tányéron tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.