Elkészítés: A paradicsomokat kis időre forrásban lévő vízbe dobjuk, meghámozzuk, kis kockákra vágjuk. A padlizsánt, tököt meghámozzuk és kettévágjuk. A kicsumázott paprikát felszeleteljük, a vöröshagymákat felaprítjuk, a fokhagymát préseljük. 1 evőkanál olajon a padlizsánt aranybarnára pirítjuk, kiszedjük, lecsepegtetjük. Egy papírtörlővel kitöröljük a serpenyőt. Egy újabb kanál olajon megpirítjuk a tököt, így folytatjuk a hagymával, majd a paprikával is. Végül az összes zöldséget visszatesszük a serpenyőbe, hozzáadjuk a paradicsomot, a fokhagymát és a bazsalilkomot. Sózzuk, borsozzuk, köménnyel fűszerezzük, és 20 percig lassú tűzön főzzük. Leöblítjük és lecsepegtetjük. A halfiléket kockára vágjuk. Ráfektetjük a zöldségágyra, egy kis szósszal megöntözzük, sózzuk, borsozzuk, és fedő nélkül 10-15 percig pároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.