Elkészítés: A paradicsomokat kis időre forrásban lévő vízbe dobjuk, meghámozzuk, kis kockákra vágjuk. A padlizsánt, tököt meghámozzuk és kettévágjuk. A kicsumázott paprikát felszeleteljük, a vöröshagymákat felaprítjuk, a fokhagymát préseljük. 1 evőkanál olajon a padlizsánt aranybarnára pirítjuk, kiszedjük, lecsepegtetjük. Egy papírtörlővel kitöröljük a serpenyőt. Egy újabb kanál olajon megpirítjuk a tököt, így folytatjuk a hagymával, majd a paprikával is. Végül az összes zöldséget visszatesszük a serpenyőbe, hozzáadjuk a paradicsomot, a fokhagymát és a bazsalilkomot. Sózzuk, borsozzuk, köménnyel fűszerezzük, és 20 percig lassú tűzön főzzük. Leöblítjük és lecsepegtetjük. A halfiléket kockára vágjuk. Ráfektetjük a zöldségágyra, egy kis szósszal megöntözzük, sózzuk, borsozzuk, és fedő nélkül 10-15 percig pároljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.