Elkészítés: A tonhalat villával jól összetörjük, ízlés szerint teszünk bele ketchupot, reszelt sajtot és fűszereket - én éppen oregánót.
Kinyújtjuk a tésztát 2-3 mm vastagságúra. Téglalapokra vágjuk a tésztát, megkenjük tojással, ráhalmozzuk a tonhalat az egyik felére, rácsukjuk a másik felét, jól összenyomjuk, villával lenyomkodjuk körben a széleket. Ezt érdemes jó alaposan csinálni, mert nekem némelyik táskából meg akart szökni a hal. :) A tészta tetejét is megkenjük tojással és megszórhatjuk lenmaggal vagy szezámmaggal.
Előmelegített sütőben aranyszínűre sütjük (200 °c-on kb 20 perc).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.