Elkészítés: A csirkemellet megmossuk, vékonyan felcsíkozzuk. Egy magasfalú serpenyőben az olívaolajat felhevítjük, majd rádobjuk a felszeletelt vöröshagymát, sózzuk, és néhány perc alatt megdinszteljük. Hozzáadjuk a csirkemellcsíkokat, rátörjük a fokhagymát, fűszerezzük az őrölt köménnyel, a chiliporral, a pirospaprikával, és jól átforgatjuk. Kb. 15-25 percig sütjük, közben többször is átforgatjuk. Sóval, őrölt borssal ízesítjük, és amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a barcebue szószt is.
A tortilla lapokat egy teflon serpenyőben átmelegítjük, majd a csirkét ráhalmozzuk, megszórjuk reszelt sajttal, óvatosan feltekerjük, és mindegyik tekercset félbevágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.