Elkészítés: A salátát megtisztítjuk, csíkokra vágjuk. A paprikát, a chilit megmossuk, húsukat kockákra vágjuk. A pórét megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk. A paradicsomot megmossuk, húsát cikkekre vágjuk.
Felforrósítjuk az olajat, morzsásra pirítjuk benne a darált húst. Hozzáadjuk a paprikát, a chilit, a pórét, és összepirítjuk. A húst a sűrített paradicsommal, a paradicsommal, a kukoricával elkeverjük, és sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük.
A tortillalapokat serpenyőben átforrósítjuk, megszórjuk salátával, ráhalmozzuk a húst, és feltekerjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.