Elkészítés: A darabokra tördelt csokit gőz fölött megolvasztom. 4 dl tejet odateszek melegedni a vaníliás cukorral. 1 dl tejben feloldom a puding porokat, és hozzáadok 5 dkg cukrot. Ha már csomómentesre kevertük a pudingot a tejben, hozzáönthetjük a már meleg tejhez. Lassú tűzön besűrítjük. Közben a maradék 6 dkg cukrot is apránként hozzáadjuk. Ha már jó sűrű a puding, levesszük a tűzről, és hozzákeverjük a megolvadt csokit. Kihűtjük, és pár órára a hűtőbe tesszük, hogy jól megdermedjen. A puha margarint jó habosra keverjük, és apránként hozzáadjuk a kész csokis pudingot. A piskótát háromfelé vágjuk, és megtöltjük a kész krémmel. A tetejét olvasztott csokival, az oldalát tejszínhabbal lehet díszíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.