Elkészítés: Egy levehető oldalú, kerek tortaforma alját sütőpapírral kibéleljük, majd a peremét körben kivajazzuk és zsemlemorzsával megszórjuk. A tojásokat a cukorral habosra keverjük. A lisztet a sütőporral, valamint a tejet az olvasztott vajjal elkeverjük, majd ezeket könnyed keverés mellett a cukros masszához adjuk. A tésztát a formába öntjük, és 175 fokon kb. 20 percig sütjük.
A bevonat hozzávalóit egy lábasban összekeverjük, majd alacsony hőfokon főni hagyjuk, míg kissé besűrűsödik. A mázat a már megsült tészta tetejére kenjük, majd 200 fokon további 10 percig sütjük, hogy a teteje szép világosbarna legyen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.