Elkészítés: Elkeverjük a tojásokat a sóval, a tejjel és a liszttel folyékony masszává, majd hagyjuk állni 1 óra hosszat. Vékony, 12-15 cm átmérőjű palacsintákat készítünk belőle.
Eközben összekeverjük a ricottát és a fenyőmagot, majd megtöltjük a palacsintákat és feltekerjük.
Egy kis lábasban felmelegítjük a cukrot, s amikor már enyhén karamellizálódik, hozzáadjuk a nagyon vékony csíkokra vágott narancshéjat, majd 1 percig karamellizáljuk. Ezután hozzáadjuk a narancs levét és a likőrt. Amikor elolvadt, hagyjuk kihűlni a szószt.
A töltött palacsintákat tányérra rakjuk, s meglocsoljuk a mártással. A végén fenyőmagot szórhatunk rá díszítésnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.