Elkészítés: A húst alaposan megmosom, felkockázom, némi zsiradékon - egy olyan lábasban, amit később a sütőbe is be tudok tenni - fehéredésig pirítom, majd fedő alatt 10 percet főzöm, és ha kellően megpuhult, zsírjára sütöm.
Eközben a tésztát enyhén sós vízben kifőzöm.
A húshoz hozzáadom a tejszínt, a sajtokat, sózom, borsozom, és addig kavargatom, amíg a sajtok megolvadnak, majd hozzákeverem a tésztát, megszórom az aprított petrezselyemmel, a vékony karikára vágott újhagymával, összekeverem, és 180 fokra előmelegített sütőben 10 percet pirítom.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.