Elkészítés: A cukrot, a margarint, a tojást, a sütőport, a vaníliás cukrot és a lisztet simára keverjük, kikent tepsibe öntjük, majd félig megsütjük, és egy kicsit kihűtjük.
A vaníliás pudingot megfőzünk 3 dl tejjel, 3-4 evőkanál cukorral és kihűtjük, majd 3 pohár tejföllel simára keverjük, és a félig sült tésztára rákenjük. Erre rárakunk 1 üveg barack befőttet felszeletelve, és még nagyjából 10 percig sütjük.
Amikor teljesen kihűlt, 2 csomag színtelen gyümölcstorta zselével leöntjük, dermedés után szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.