Elkészítés: A cukrot kikeverjük a vajjal, majd a tojássárgákkal. Hozzáadjuk a liszteteket és a sütőport, csipet sót és a tejet, így simára keverjük
Egy kikent, kilisztezett tepsibe elkenjük (nem kell megijedni, laposan lehet csak elkenni). Erre kenjük a lekvárt.
A fehérjét felverjük, hozzákeverjük a diót, a narancshéjat, a porcukrot és a vaníliás cukrot. Ezt rásimítjuk a tésztára.
100 fokon 10 percig sütjük, majd 150 fokon 20 percig, majd 100 fokon ismét 10 percig. Hagyjuk hűlni és tetszés szerinti formára szelhetjük, szaggathatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.