Elkészítés: A hagymát megtisztítjuk és apróra daraboljuk. A krumplit megmossuk, megsúroljuk, ezután enyhén sós vízben, a héjában megfőzzük, majd meghámozzuk és összenyomjuk a krumplipasszírozóval.
Az olaj egy részén megdinsztelt hagymára rádobjuk a paprikát és a krumplit, összekeverjük, fűszerezzük, majd a tűzről levesszük.
A tésztát megfőzzük a sós, olajos vízben, majd leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük. A tűzre visszatéve a kifőtt tésztát jól átforgatjuk a krumplival, majd további 10-15 percig sütjük kisebb lángon.
A krumplis tésztát a tányérokra tesszük, végén a tetejére őzpörköltet szedünk.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.