Elkészítés: A hozzávalókból jól gyúrható tésztát készítünk, amelyet vékonyra nyújtunk. Kibélelünk vele két őzgerincformát, de egy keveset félreteszünk a tetejére. (Ki kell vajazni és lisztezni a formát, ha nem teflonos!)
A túrót simára keverjük a tojássárgájával és a cukorral, majd beletesszük a többi hozzávalót. Utoljára keverjük bele óvatosan a felvert tojáshabot. Belesimítjuk az őzgerincformákba, majd a tetejét is beborítjuk a kisodort tésztával. Előmelegített sütőben sütjük először kb. 200 fokon, majd levesszük 175-re. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e. Kb. 45-50 perc kell hozzá.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.