Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, kétfelé vesszük. Kinyújtjuk mindkettőt, és kikent, lisztezett őzgerincformákba tesszük úgy, hogy egyik oldalán túllógjon, és majd a végén rá tudjuk hajtani a tetejére.
A töltelék hozzávalóit ősszekeverjük, a felvert tojáshabot a végén tesszük hozzá óvatosan. Elosztjuk a tölteléket a tésztával bélelt őzgerincformákba, ráhajtjuk a túllógó tésztát, lenyomkodjuk.
Előmelegített sütőben megsütjük, tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült. Ha kihűlt, kiborítjuk a formából, és a tetejére csokimázat teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.