Elkészítés: A túrót, a tejfölt és a porcukrot összeturmixoljuk, hogy sima krémet kapjunk. Belekeverjük az előzőleg beáztatott mazsolát, az aprított kivit és őszibarackot. 1 dl vizet a mikróban felforralunk, belevegyítjük a zselatint, és ezt is a túrós-gyümölcsös masszához adjuk. Egy tálat kibélelünk celofánnal, majd rétegezzük a piskótát és a gyümölcsös krémet.
A tál nagyságától függ, hogy hány réteget tudunk készíteni. A celofánra először piskóta menjen, a záróréteg pedig krém legyen! Néhány órára behűtjük, majd tálra borítjuk és szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.