Elkészítés: A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. A túrót áttörjük, és a tojássárgájához keverjük a citrom reszelt héjával együtt. A tojások fehérjét habbá verjük, és belekeverünk 1 evőkanál réteslisztet, majd beleforgatjuk a túróba.
A masszát hőálló pohárkákba vagy tálkákba töltjük. Egy tepsibe vizet öntünk, és beleállítjuk a pohárkáinkat. Közepes lángon megsütjük. /Akkor jó, mikor egy picit barnul a teteje./
Ha kész, kiborítjuk a tálkákból. Sodóval, pudinggal vagy tejszínnel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.