Elkészítés: A tésztához kikeverjük a vajat a cukorral, majd hozzáadjuk a lisztet, a fehérjét és a tejszínt. Jól kikeverjük. Sütőpapírra 8 db 13-15 cm átmérőjű kört kenünk a tésztából, és 180 fokra előmelegített sütőben 5 percen át sütjük. Amint kivesszük a sütőből, még forrón egy leborított pohár hátuljára tesszük a tésztát, és kézzel kicsit megformázzuk. Amint kihűl, levesszük a pohárról.
A krémhez összekeverjük az áttört túrót a porcukorral, a reszelt citrom- és narancshéjjal. A habot keményre verjük, majd kétharmad részét az összevágott vegyes gyümölccsel és a zselatin fix-szel együtt belekeverjük a túróba. Pihentetjük 10 percen át, majd a sült tésztakosarakba töltjük, minden kosárka tetejére a maradék tejszínhabból rózsát nyomjuk.
Előkészítési idő: 30 perc
Elkészítési idő: 20 perc
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.