Elkészítés: A keményítőt elkeverjük 2 evőkanál meggylével. A maradék levet a cukorral felforraljuk, hozzáadjuk a keményítős levet, és felforraljuk. A kimagozott (akár fagyasztott) meggyet a lébe keverjük a rummal együtt, és hagyjuk kihűlni.
A túrót simára keverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és a tejföllel. A tejszínt kemény habbá verjük, a túróba forgatjuk.
4 szép pohárba rétegezzük a hozzávalókat: alulra túró, rá összetördelt piskóta, arra meggykompót kerüljön, a tetejére ismét túrókrém. 1 órára behűtjük, mentával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.