Előkészítés: A málnát megtisztítjuk (ha nem feltétlenül szükséges, nem mossuk meg), 50 dkg-ot áttörünk, a többit félretesszük. A túrót sűrű szitán vagy kétszer krumplinyomón áttörjük. A tojásokat kettéválasztjuk.
Elkészítés: A tojásfehérjéket 1 csipet sóval felverjük, apránként beleszitálunk 6 dkg porcukrot, és kemény-fényes habbá verjük. A mascarponét habosra keverjük a maradék porcukorral és a vaníliás cukorral, egyenként hozzáadjuk a tojássárgájákat, majd lazán, de egyenletesen beledolgozzuk a túrót, a likőrt, 2-3 részletben az áttört málnát, végül kanalanként a tojáshabot. Apróra tördelünk 4 babapiskótát, 4 talpas pohár/kehely aljára szórjuk, tetejére simítunk 2 evőkanál krémet, aztán néhány szem málna (4 szép szemet félreteszünk a díszítéshez!), majd ismét krém-málna-krém következik. A poharakat letakarjuk folpackkal, és legalább 2 órára behűtjük. Tálaláskor kemény habbá verjük a tejszínt, csillagbetétes habzsákba szedjük, rózsákat nyomunk belőle a krém tetejére, és a félretett málnaszemekkel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.