Előkészítés: A málnát megtisztítjuk, ha nem feltétlenül szükséges, nem mossuk meg! 16 szép szemet félreteszünk a díszítéshez, 50 dkg-ot áttörünk, a maradékot egészben hagyjuk. A túrót sűrű szitán vagy kétszer krumplinyomón áttörjük. A tojásokat kettéválasztjuk.
Elkészítés: A tojásfehérjéket habbá verjük, apránként beleszitáljuk a porcukor felét, és kemény-fényesre felverjük. A tojássárgákat habosra keverjük a maradék porcukorral és a vaníliás cukorral, hozzáadjuk túrót és a likőrt, 2-3 részletben az áttört málnát, simára keverjük, végül kanalanként beledolgozzuk a tojáshabot. Egyenként apróra tördelünk 4 babapiskótát, 4 üvegkehely aljára szórjuk, a tetejére simítunk 2 evőkanál krémet, megrakjuk néhány szem málnával, majd ismét krém-málna-krém következik. Letakarjuk a kelyheket folpackkal, és legalább 2 órára behűtjük. Tálaláskor 3-3 babapiskótát legyezőszerűen belenyomunk a krémbe. A tejszínt kemény habbá verjük, csillagbetétes habzsákba szedjük, rózsákat nyomunk belőle a krém tetejére, és a félretett málnaszemekkel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.