Elkészítés: Egy tálban gyúrd össze a kekszet 3 evőkanál porcukorral, a margarinnal, a rumaromával és annyi tejjel, hogy éppen összeálljon, de inkább szárazabb legyen. Egy magasfalú négyszögletes tepsibe vagy jénaiba nyomogasd bele a kekszet úgy, hogy ujjnyi vastag lapot kapj.
A habtejszínt kézi mixerrel verd fel a leírás szerint, és tedd félre.
A túrót egy tálban kézi mixerrel 1 percig alaposan keverd el a zselatin fixszel, majd add hozzá a 3 evőkanál porcukrot, és úgy keverd tovább, amíg a cukor feloldódik. Óvatosan keverd hozzá a felvert habtejszínt egy kanállal. Ezt a krémet kend el egyenletesen a kekszrétegen. Most már ráteheted ízlés szerint a gyümölcsöket.
A gyümölcskocsonya port a leírás szerint készítsd el, amikor kicsit kocsonyásodni kezd, önts rá a sütid tetejére. Kicsit hagyd hűlni, aztán mehet a hűtőbe!
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.