Elkészítés: Egy tálban gyúrd össze a kekszet 3 evőkanál porcukorral, a margarinnal, a rumaromával és annyi tejjel, hogy éppen összeálljon, de inkább szárazabb legyen. Egy magasfalú négyszögletes tepsibe vagy jénaiba nyomogasd bele a kekszet úgy, hogy ujjnyi vastag lapot kapj.
A habtejszínt kézi mixerrel verd fel a leírás szerint, és tedd félre.
A túrót egy tálban kézi mixerrel 1 percig alaposan keverd el a zselatin fixszel, majd add hozzá a 3 evőkanál porcukrot, és úgy keverd tovább, amíg a cukor feloldódik. Óvatosan keverd hozzá a felvert habtejszínt egy kanállal. Ezt a krémet kend el egyenletesen a kekszrétegen. Most már ráteheted ízlés szerint a gyümölcsöket.
A gyümölcskocsonya port a leírás szerint készítsd el, amikor kicsit kocsonyásodni kezd, önts rá a sütid tetejére. Kicsit hagyd hűlni, aztán mehet a hűtőbe!
Jó étvágyat hozzá!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.