Elkészítés: A tojásokból hagyományos lapos piskótát készítünk, ha kihűlt 1,5 cm-es kockákra vágjuk.
3 dl hideg tejbe áztassunk be 2 evőkanál zselatint, majd keverjünk hozzá még 2 dl forralt tejet. A margarint, a porcukrot, a vaníliás cukrot a 2 db tojással és a túróval összedolgozunk, ha kész, belekeverjük a zselatinos tejet.
Egy jénai tálat fóliával kibélelünk, és a piskótát, a túrós masszát és a gyümölcsöket rétegezünk egymásra. Alulra és fölülre krém kerüljön.
1 órára hűtőbe rakjuk, majd a fólia segítségével tálcára borítjuk, és kókuszreszelékkel meghintjük. Esetleg tejszínhabot is adhatunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.